Načrtuj plovbo

Oglejte si predlagane destinacije, izlete, avanture: divje, eksotične, svetovljanske, oddaljene, spokojne, nedotaknjene …
Odkrijte Jadran. Oglejte si svet. Drugače. Še letos!

Zadar

Zadar

Zadar je dalmatinsko mesto, kjer se prepletajo stara naselja z bogato kulturno dediščin in sodobnejša apartmajska naselja, v katerih letno letuje vse več ljudi.

Nacionalni park Kornati

Nacionalni park Kornati

Kornati, tudi Kornatski otóki, so skupina 125 otokov, otočkov in morskih podvodnih grebenov v Zadarskem otočju.

Otok Ugljan

Ugljan

Ugljan leži v Zadarskem arhipelagu, severozahodno od otoka Pašman, od katerega ga loči leta 1883 izkopan kanal Ždrelac, in jugozahodno od otokov Rivanj in Sestrunj. Ugljan je s površino 50,21 km² večji med hrvaškimi otoki. Dolg je 22 in širok do 3,5 km, dolžina obale pa je 78,745 km.

Otok Pašman

Pašman

Pašman leži južno od Zadra in jugovzhodno od otoka Ugljan, od katerega ga deli ozek, leta 1883 prekopan kanal Ždrelac. Otok ima površino 63 km². Od celine ga loči Pašmanski kanal, preko katerega je vsakodnevno s trajektno linijo Biograd - Tkon tudi povezan. Otok je na zahodu grajen iz krednih apnencev, na vzhodu pa iz dolomita.

Dugi otok

Dugi otok

Dugi otok je s površino 124 km² po velikosti sedmi otok med hrvaškimi otoki v Jadranskem morju, in največji med otoki zadarskega arhipelaga.

Otok Iž

Otok Iž

Iž leži v zadarskem arhipelagu med Dugim otokom in Ugljanom, od katerih ju ločujeta Srednji kanal na vzhodu in Iški kanal na zahodu.

Otok Murter

Murter

Pretežno strma jugozahodna obala je razgibana in prepredena z manjšimi zalivi, ki ob burji služijo kot naravna zaklonišča za jadrnice in manjše ladje.

Otok Pag

Otok Pag

Otok Pag ali t. i. »kamnita puščava« ima značilen videz zaradi velebitskih vetrov, ki na otok nanašajo velike količine soli.

Molat

Molat

Otok Molat je idealno zatočišče pred mestnim vrvežem, saj nudi spokojne kotičke z neokrnjeno naravo.
 • Najprej si v zavihku najem čolna oglejte našo floto in pošljite povpraševanje. V njem opredelite: 1. lokacijo, kjer boste dopustovali; 2. termin dopustovanja; 3. število oseb (odrasli + otroci), ki bodo na čolnu in 4. svoje podatke.

  Na vaše povpraševanje se bomo z veseljem odzvali in Vam pripravili najugodnejšo ponudbo ter Vam, v kolikor boste potrebovali pomoč, tudi svetovali. Lahko izrazite tudi željo glede lokacije prevzema plovila. Potrudili se bomo, da Vam ustrežemo in plovilo dostavimo čim bližje želeni lokaciji.

 • 30%

  Po doseženem dogovoru plačate akontacijo, ki znaša 30 % celotnega zneska najemnine in nam pošljete skeniran osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list) in potrdilo o usposobljenosti za voditelja čolna. S tem je postopek rezervacije zaključen.

 • Najkasneje 30 dni pred prevzemom plovila na naš transakcijski račun nakažete še preostanek najemnine.

 • Na dan nastopa najema plovilo prevzamete na dogovorjenem kraju in ob dogovorjenem času. Takrat vplačate še varščino, mi pa Vam izročimo vse potrebne dokumente in ključe plovila. Vaša pustolovščina se lahko prične!

 • Po koncu dopusta plovilo predate na dogovorjenem mestu in ob dogovorjenem času, mi pa Vam vrnemo varščino. Polni nepozabnih vtisov boste zagotovo že razmišljali o naslednjem dopustu.

  Po želji Vam posredujemo tudi teoretične in praktične nasvete. Bodite radovedni in ne bojte se vprašati, česar ne veste. Kot pravi rek: »To, kar vemo, je kapljica; to, česar ne vemo, je morje.« Izkoristite vsako priložnost za učenje. Naj bo letošnje poletje nora avantura.

  Želimo Vam varno plovbo in mirno morje!

  Najemi gumenjakOb najemu gumenjaka in športne opreme Vam želimo obilo novih doživetij in zabave.