O Belem Gomonu

Destinacije - Načrtuj plovbo

O nas

Ekipo podjetja Beli Gomon d. o. o. sestavljamo mladi pustolovci in avanturisti, ki nam morje pomeni vse. No, skoraj vse.

Ko imamo dovolj vsakdanjega mestnega vrveža, obveznosti, gneče in hrupa, se radi zapeljemo na skrite plaže Jadrana, kjer uživamo v tišini, vonjamo borovce in poslušamo zvoke narave ...

Obožujemo morski zrak, valove, veter v laseh in drsenje po morski gladini. Radi se zabavamo, zato se večkrat preizkusimo v vožnji na vodnih smučeh in tekmujemo, kdo dlje zdrži na vodni tubi (to je seveda odvisno tudi od tega, kako »žleht« je voznik čolna).

Na našo srečo je v oba načina preživljanja časa na morju vključena vožnja z gumenjaki in čolni – te pa nimamo nikoli dovolj ...

O podjetju

V podjetju Beli Gomon d. o. o. se že vrsto let ukvarjamo z najemom in prodajo plovil kot so gumenjaki s plastičnim dnom, fishermani ... V vseh teh letih smo navezali stike s številnimi navtiki, proizvajalci plovil in navtične opreme ter drugimi strokovnjaki, s katerimi sodelujemo, da bi zagotovili čim večjo kvaliteto naših plovil.

Zavedamo se, da je nakup in vzdrževanje gumenjaka, čolnov in drugih plovil precejšen strošek in je zato povpraševanje po najemu (t. i. tudi rent a boat, charter, oddaja oz. najem) le-teh vedno večje. Ker so Vaše želje in potrebe pri tem različne, je tudi naša ponudba zelo pestra.
Najem in prodaja gumenjakov Beli Gomon

Pestra ponudba

Nizke cene

Fleksibilnost

Zanesljivost

Izkušnje

Naajem gumenjakov Ondina ter Dafman

Ponudba

Naš namen je doseči najboljše razmerje med kakovostjo gumenjakov, čolnov in drugih plovil ter ceno storitve, tj. najema. V ta namen so naši gumenjaki, čolni in druga plovila narejeni iz najboljših materialov, nanje so pritrjeni motorji z majhno porabo goriva, prevažamo pa jih na kvalitetnih prikolicah slovenskih proizvajalcev.

V naši bogati ponudbi so gumenjaki, čolni in druga plovila:

 • različnih dimenzij (od 5,20 m do 6,90 m) in oblik,
 • različnih proizvajalcev (Sacs, Ondina, Eolo Open, Marino Gabry, Dafman …),
 • s 4-taktnimi motorji različnih znamk (Mercury, Yamaha, Suzuki, Honda …),
 • z različno močnimi izvenkrmnimi motorji (od 80 KM do 150 KM).

Vsi gumenjaki, čolni in druga plovila:

 • ustrezajo evropskim standardom, kar je potrjeno s CE certifikatom;
 • so opremljeni z dokumentacijo, ki jo zahtevata slovenska in hrvaška zakonodaja;
 • imajo obvezno in dodatno opremo;
 • ponujajo pravo morsko pustolovščino. • Najprej si v zavihku najem čolna oglejte našo floto in pošljite povpraševanje. V njem opredelite: 1. lokacijo, kjer boste dopustovali; 2. termin dopustovanja; 3. število oseb (odrasli + otroci), ki bodo na čolnu in 4. svoje podatke.

  Na vaše povpraševanje se bomo z veseljem odzvali in Vam pripravili najugodnejšo ponudbo ter Vam, v kolikor boste potrebovali pomoč, tudi svetovali. Lahko izrazite tudi željo glede lokacije prevzema plovila. Potrudili se bomo, da Vam ustrežemo in plovilo dostavimo čim bližje želeni lokaciji.

 • 30%

  Po doseženem dogovoru plačate akontacijo, ki znaša 30 % celotnega zneska najemnine in nam pošljete skeniran osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list) in potrdilo o usposobljenosti za voditelja čolna. S tem je postopek rezervacije zaključen.

 • Najkasneje 30 dni pred prevzemom plovila na naš transakcijski račun nakažete še preostanek najemnine.

 • Na dan nastopa najema plovilo prevzamete na dogovorjenem kraju in ob dogovorjenem času. Takrat vplačate še varščino, mi pa Vam izročimo vse potrebne dokumente in ključe plovila. Vaša pustolovščina se lahko prične!

 • Po koncu dopusta plovilo predate na dogovorjenem mestu in ob dogovorjenem času, mi pa Vam vrnemo varščino. Polni nepozabnih vtisov boste zagotovo že razmišljali o naslednjem dopustu.

  Po želji Vam posredujemo tudi teoretične in praktične nasvete. Bodite radovedni in ne bojte se vprašati, česar ne veste. Kot pravi rek: »To, kar vemo, je kapljica; to, česar ne vemo, je morje.« Izkoristite vsako priložnost za učenje. Naj bo letošnje poletje nora avantura.

  Želimo Vam varno plovbo in mirno morje!

  Najemi gumenjakOb najemu gumenjaka in športne opreme Vam želimo obilo novih doživetij in zabave.