Zimovanje čolnov, gumenjakov, avtodomov ter počitniških prikolic


Ste celo poletje uživali na lastnem plovilu, v počitniški prikolici, v avtodomu … po sezoni pa se sprašujete, kam ga boste shranili čez zimo?

Imamo rešitev za vas!

V novem, ograjenem in dobro dostopnem skladiščnem šotoru v okolici Ljubljane, oddamo prostor za zimovanje vašega plovila, gumenjaka, čolna, počitniške prikolice, avtodoma …
Možen je priključek na elektriko in vodovod.


Najem prostora za zimovanje

Mesečno * Letno *
Plovilo (čoln, gumenjak, …) na prikolici 10,00 Mesečni najem, 2 meseca brezplačno
Počitniška prikolica 10,00 Mesečni najem, 2 meseca brezplačno
Avtodom 15,00 Mesečni najem, 2 meseca brezplačno

* Vse cene so v EUR za tekoči meter dolžine.
Vse cene vsebujejo 22 % DDV.


Najem in prodaja gumenjakov Beli Gomon

Pestra ponudba

Nizke cene

Fleksibilnost

Zanesljivost

Izkušnje
 • Najprej si v zavihku najem čolna oglejte našo floto in pošljite povpraševanje. V njem opredelite: 1. lokacijo, kjer boste dopustovali; 2. termin dopustovanja; 3. število oseb (odrasli + otroci), ki bodo na čolnu in 4. svoje podatke.

  Na vaše povpraševanje se bomo z veseljem odzvali in Vam pripravili najugodnejšo ponudbo ter Vam, v kolikor boste potrebovali pomoč, tudi svetovali. Lahko izrazite tudi željo glede lokacije prevzema plovila. Potrudili se bomo, da Vam ustrežemo in plovilo dostavimo čim bližje želeni lokaciji.

 • 30%

  Po doseženem dogovoru plačate akontacijo, ki znaša 30 % celotnega zneska najemnine in nam pošljete skeniran osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list) in potrdilo o usposobljenosti za voditelja čolna. S tem je postopek rezervacije zaključen.

 • Najkasneje 30 dni pred prevzemom plovila na naš transakcijski račun nakažete še preostanek najemnine.

 • Na dan nastopa najema plovilo prevzamete na dogovorjenem kraju in ob dogovorjenem času. Takrat vplačate še varščino, mi pa Vam izročimo vse potrebne dokumente in ključe plovila. Vaša pustolovščina se lahko prične!

 • Po koncu dopusta plovilo predate na dogovorjenem mestu in ob dogovorjenem času, mi pa Vam vrnemo varščino. Polni nepozabnih vtisov boste zagotovo že razmišljali o naslednjem dopustu.

  Po želji Vam posredujemo tudi teoretične in praktične nasvete. Bodite radovedni in ne bojte se vprašati, česar ne veste. Kot pravi rek: »To, kar vemo, je kapljica; to, česar ne vemo, je morje.« Izkoristite vsako priložnost za učenje. Naj bo letošnje poletje nora avantura.

  Želimo Vam varno plovbo in mirno morje!

  Najemi gumenjakOb najemu gumenjaka in športne opreme Vam želimo obilo novih doživetij in zabave.